Звернутись до Фонду

БРАТИ-БЛИЗНЮКИ АРТЕМ ТА ДАВИД БОЙКО, 15 років

Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» перерахував понад 3 700 гривень на лікування братів Бойко.

СУМА НЕОБХІДНИХ КОШТІВ ДЛЯ ІНТЕНСИВНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ– 65 000 гривень.

    У хлопчиків-близнят дитячий церебральний параліч, аплазія правої нирки (по одній нирці у кожного хлопчика), загальне недорозвинення мови важкої міри.

  Хлопченята народилися передчасно, шести-місячними з вагою по 1 кг кожний, з множинними крововиливами в мозок, без жодних природжених рефлексів, не подавали ознак життя і годувалися через зонд. Усупереч усім негативним прогнозам лікарів, що діти ніколи не зможуть ходити, говорити, чути і навіть тримати голову, у дітей є успіхи!

   Щоб закріпити те, що досягнуто за роки важкої роботи, треба продовжувати лікування. Найкраще допомагає лікування за методикою професора Козявкіна, після якого є позитивна динаміка, діти піднімаються на сходинку вище. Так боляче через те, що черговий крок в розвитку Артема і Давида залежить від грошей. Це гірка правда. Ніяких грошей не вистачить, якщо дітей двоє з таким діагнозом. Тут тільки допомога небайдужих і чуйних людей може врятувати та наблизити хлопців до повноцінного життя.

   Дуже сподіваємось, що ви захочете стати для Артема і Давида добрими чарівниками, які в скрутну хвилину прийдуть на допомогу і своєю участю подарують хлопчикам шанс!