Звернутись до Фонду

«Секрети спілкування»

Уроки БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», в рамках благодійної програми "Успішна людина", націлені на виховання майбутнього покоління, а підлітковий вік це час змін, коли діти починають відчувати себе дорослими, коли змінюється їх світогляд, установки, цінності. Недарма його ще називають «перехідним». Одним з провідних видів діяльності для підлітків в цей час стає особисте спілкування.

Урок успішності в Кадетському ліцеї-інтернаті №23 м.Києва, який проходив як раз в день св.Валентина, такий популярний у підлітків,  був присвячений тонкощам спілкування. Хлопці, разом з тренером Фонду, розглядали та обговорювали секрети спілкування,  вчилися вмінню не тільки слухати співбесідника, але й чути,що вам хочуть донести інші люди, про інтерес, який проявляється у відкритих запитаннях. Розмірковували, що заважає нам чути один одного, що такого відбувається, коли розмова заходить в тупик і що робити, щоб налагодити спілкування. За допомогою психологічних ігор та вправ учні отримували навички ефективного спілкування, якы націлені на налагоджування контакту з іншими людьми, вміння донести до співбесідника свої думки, подати себе з потрібного боку, а в разі необхідності протистояти негативному тиску.

Наостанок, хлопці поділилися своїми враженнями від спілкування та подякували тренеру програми «Успішна людина» Оксані Дубравіної за цікавий урок.