Звернутись до Фонду

«Фонд Добрі Справи» завітав до паняночок київського ліцею-інтернат № 23

11 та 12 листопада для паняночок ліцею волонтери  БФ «Фонд добрі справи» провели майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва. Цей захiд відбувся в рамках підготовки до благодійного Ярмарку «Різдво руками дітей», що пройде 19 грудня у День Святого Миколая   на Софіївській площі в  Києві.

Одним з учасників програми «Успішна людина», яку  реалізує Благодійний Фонд «Фонд Добрі Справи» є  ліцей-інтернат № 23 в Києві. Навчальний заклад представлений кадетським корпусом для хлопців, але справжньою окрасою  ліцею є  дівчатка-паняночки , учениці 1-5 класів.

                 11 та 12 листопада для паняночок ліцею волонтери  БФ «Фонд добрі справи» провели майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва. Цей захiд відбувся в рамках підготовки до благодійного Ярмарку «Різдво руками дітей», що пройде 19 грудня у День Святого Миколая   на Софіївській площі в  Києві. Своїм досвідом і секретами з дiвчатками поділилася  справжня майстриня – Наталія -  дизайнер одягу та аксесуарів «Tala».

              Першого дня в майстер-класі прийняли участь дівчатка-паняночки 3 класу.  Вони навчилися виготовляти сніговичків  зі шкарпеток.  Це було надзвичайно захоплююче! Наповнили шкарпетку синтепоном, зробили голову, наділи капелюха і сніговик готовий! Залишається прикрасити і  надати йому впізнаваний вигляд, для цього наклеюємо  маленькі гудзички. А як же сніговик без посмішки?  За допомогою червоного водостійкого маркера малюємо широку щиру посмішку  тоді  відрізаємо  смужку тканини і робимо шарф. Прикрашаючи сніговика дівчатка  не стримували свою фантазію і додавали різноманітні   кнопки та наклейки. Дуже швидко промайнув час і вийшла ціла родина  сніговичків!

img8445_02

                 Другого дня ми навчали паняночок 4 класу робити ялинкові прикраси з паперу, тканини, фольги.  Святкові ліхтарики, новорічне сонечко, різні іграшки, сніжинки, дзвіночки, ялинкові прикраси з фетру, буси з фольги, кульки з горіхів.  Дівчатка вправно вирізали, зшивали, наклеювали, час пролетів нестримно швидко та цікаво. Дiвчата встигли  також розповісти, як цікаво їм живеться в лiцеi: «вивчаємо предмети, англійську мову, етику сучасної панянки, українознавство, час православ’я. Разом з хлопчиками-кадетами займаємося в   літературній студії, танцюємо та співаємо в хорі. А ще займаємось аеробікою, пізнаємо себе в клубі « Психолог і Я». Бачите скільки цікавого у нас є, але майстер-клас, який Ви нам проводили був надзвичайно цікавим та пізнавальним! Ми зробимо ще багато іграшок та прикрас! »

 

img8447_04

 

                        По завершенню майстер-класу, дівчатка, як справжні паняночки, щиро подякували  і сказали, що з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі! 

img8461