Звернутись до Фонду

«Я - зірка»

І знову, БФ «Фонд добрі справи», допомогає старшокласникам Володарської школі-інтернаті – учасника благодійної програми «Успіщна людина», на шляху до успішного дорослого життя.

На початку зустрічі, старшокласники разом з тренером програми «Успішна людина» Аносовою Анастасією, поговорили про планування своїх фінансів на місяць, а потім зробили вправу на підвищення самооцінка і самоцінності - створювали спільну зірку вподобань, цінностей, мрій та прагнень. 

 В другій половині  занятті говорили про те, як вдало влаштуватись на роботу - про бажання найти хорошу роботу, про суб’єктивність поняття "хороша робота", про складання переліку організацій, в яких хотілося б працювати, і посад, які можна було б обійняти; про важливість справити гарне враження під час першої зустрічі, про діловий одяг і діловий стиль спілкування. В практичній частині учні тренувались у співбесіді з віртуальним роботодавцем: відповідати на можливі питання роботодавця та задавати питання, які стосуються вакансії, умов праці тощо.

 Сподіваємось, в майбутньому, ці напрацювання та практичні навички допоможуть  старшокласникам у працевлаштуванні на роботу своєї мрії.

Галерея (3 фото)