Звернутись до Фонду

11 лютого – Всесвітній день хворого.

Саме в цей день у французькому містечку Лурд багато століть тому відбулося явище Богоматері. Свята Діва зцілила стражденних, ставши, тим самим, символом рятівниці хворих. 

Ініціював встановлення цього символічного свята Папа Римський Іоанн Павло II і визначив мету цього дня — забезпечення кращого догляду за хворими у всіх куточках землі і надання допомоги немічним, які потребують полегшення своїх страждань.

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» приєднується до цієї доброї ініціативи, ми бажаємо всім всім хворим - полегшення і одужання, енергії і самовладання, душевного тепла і підтримки!

Інформаційно : БФ «Фонд добрі справи» з 2013 року реалізує всеукраїнську програму «Банк добрих справ» направлену на лікування та реабілітацію малозабезпечених верст населення. Програма реалізується за допомогою 15-ти регіональних партнерів. За 2014 рік БФ «Фонд добрі справи» допоміг в лікуванні 30-ти людям на загальну суму  290 003, 46 грн.

Дізнатись про Програму «Банк добрих справ», а також як та кому можна допомогти можна на сайті Програми : http://bankdobryhsprav.com.ua/