Звернутись до Фонду

20 лютого – День соціальної справедливості.

За рішенням 62-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 20 лютого проголошено Всесвітнім днем соціальної справедливості

Цей день відзначається з 2009 року і основною ціллю являється створення кожному дієздатному громадянинові умов, що дозволяють йому працею, заповзятливістю підтримувати власний добробут; посилення адресної соціальної підтримки з боку держави, у першу чергу слабозахищених груп населення.

З урахуванням ситуації в нашій країні, БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»  інформує родини учасників АТО з питань одноразової державної допомоги:

-       у разі загибелі (смерті) військовослужбовця, військовозобов’язаного або резервіста - 609 тис. грн.;

-  у разі встановлення військовослужбовцю, особі звільненій з військової служби інвалідності під час виконання обов’язків військової служби: 1 група - 304,5 тис. грн.; 2 група - 243,6 тис. грн.; 3 група - 182,7 тис. грн.;

- у разі встановлення військовослужбовцю, особі звільненій з військової служби інвалідності, не пізніше ніж через три місяці після звільнення, але внаслідок захворювання чи нещасного випадку в період проходження зазначеної служби: за 1 групу - 146,2 тис. грн.; за 2 групу -101,6 тис. грн.; за 3 групу - 85,3 тис. грн.;

- у разі часткової втрати працездатності військовослужбовцю під час виконання обов’язків військової служби без встановлення інвалідності  - від 85,3 тис. грн.

- у разі часткової втрати працездатності військовослужбовцем строкової військової служби, який отримав поранення –  від 60,9 тис. грн.