Звернутись до Фонду

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ "НА ДОБРІ СПРАВИ"

stiker

Благодійний Фонд “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” та Банк “ГЛОБУС» розпочинають спільну благодійну акцію «На добрі справи» – спрямовану на допомогу тим, хто найбільше її потребує – діти-сироти з інвалідністю Святошинського дитячого будинку-інтернату для хлопчиків у м.Києві.

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» не вперше опікується Святошинським дитячим будинком-інтернатом для хлопчиків у м.Києві та знає про потреби та проблеми закладу, де на державному забезпеченні перебуває 166 вихованців. Це діти з інвалідністю, серед них діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених сімей.

Маємо на меті привернути увагу суспільства до проблем будинку-інтернату, наразі,   Інтернату потрібна матеріальна підтримка на вирішення побутових питань,  ремонту приміщення, облаштування території, закупівлі продуктів харчування,  побутової хімії, засобів особистої гігієни, канцтоварів, розвиваючих ігор тощо. Також вихованці  очікують від нас святкових заходів, освітних  програм.

Акція триватиме три місяці, і передбачає збір коштів на потреби вихованців за допомогою благодійних внесків - через каси Банку “ГЛОБУС”, благодійні скрині, розміщені в установах банку, також, є можливість  допомогти дітям-сиротам  за реквізитами.

Для тих, хто безпосередньо хоче прийняти участь у допомозі дитячому інтернату,  буде  можливість приєднатися до публічних акцій – безпосередньо відвідати Святошинський дитячий будинок-інтернат та допомогти в облаштуванні території, проведення ремонту, доставки закуплених на зібрані кошти подарунків, іграшок, канцтоварів тощо.

Шановні друзі, не залищайтесь байдужими,  робіть добрі справи і добре буде вам!