Звернутись до Фонду

5 грудня – Міжнародний день волонтера.

Ми вітаємо вас з цим світлим днем! Зичимо всім волонтерам та добродіям, котрі опікуються потребами людства, міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку та тепла.

5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Згідно статистичних даних, оприлюднених Організацією Об’єднаних Націй, по всьому світові нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, що допомагають на безоплатній основі всім людям, які цього потребують. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

Ми вітаємо вас з цим світлим днем! Зичимо всім волонтерам та добродіям, котрі опікуються потребами людства, міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку та тепла. Нехай кожен ваш шляхетний вчинок спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою 

В рамках Благодійного Фонду "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" проводиться конкурс на звання «Кращий волонтер 2014» ціль котрого одна – відзначити роботу найбільш активного волонтера, підвищити поінформованість широкого загалу про успішний приклад та вагомий внесок. Переможця буде нагороджено дипломом та цінним призом від Засновника Фонду Сергія Мамедова.

Ми впевнені, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, людство не зникне з обличчя землі. Смійтеся! Плачте! Хвилюйтеся! Головне, не залишайтеся байдужими і тоді світ навколо стане кращим!