Звернутись до Фонду

Благодійний ярмарок «Різдво руками дітей»

Метою Благодійного Ярмарку є  розкриття та розвиток талантів дітей в сфері декоративно-прикладного мистецтва, їх профорієнтація,навчання дітей вірити в себе та досягати своїх мрій, а також підтримка дитячих спеціалізованих закладів для дітей з малозабезпечених сімей, дітей сиріт та позбавлених батьківських прав, дітей-інвалідів.

В Україні вже майже кінець осені. І час нагадати собі, що вже скоро найвеличніший з усіх християнських свят Різдво!
Деякі люди не розуміють, як мають святкувати цей найвеличніший день. Тому кожному з нас потрібно згадати різдвяну казку Чарльза Диккенса. Це казка про дядечка Скруджа, який не любив цього свята та вважав його маячнею. Але, коли до нього вночі з’явилися привиди минулого Різдва, теперішнього та майбутнього і він зрозумів, що любов та милосердя в житті набагато цінніши, що його гроші не мають важливості для людини у важкому становищі: чи фізичному, чи психологічному, він зрозумів, що єдине цінне - це те, що жоден не може забрати із собою з цього світу - це любов, щастя тих самих моментів, коли посміхається дитина, коли нужденні люди отримають найнеобхідніше, коли тебе чекають та вдячні тобі.
В рамках програми «Успішна людина» команда Благодійного фонду «Фонд добрі справи» організовує благодійний ярмарок «Різдво руками дітей», який розпочнеться 19 грудня. Участь у Ярмарку приймуть роботи, що власноруч виготовлені учнями спеціалізованих дитячих закладів України, а саме:

-ліцею–інтернат № 23,

-школи-інтернат № 15,  

-Володарської санаторної школи-інтернат.

Метою Благодійного Ярмарку є  розкриття та розвиток талантів дітей в сфері декоративно-прикладного мистецтва, їх профорієнтація,навчання дітей вірити в себе та досягати своїх мрій, а також підтримка дитячих спеціалізованих закладів для дітей з малозабезпечених сімей, дітей сиріт та позбавлених батьківських прав, дітей-інвалідів. Кошти, зібрані Фондом під час проведення Ярмарку, будуть направлені на забезпечення розвитку освіти в сфері професійної орієнтації дітей та їх культурний розвиток.
В програмі ярмарку передбачено навчання дітей наступним видам декоративно-прикладного мистецтва:  вишивка,  м’яка іграшка. техніка ниткопису,  техніка квілінг, техніка печворк.
Ярмарок пройде в три етапи. З 06 по 12 листопада 2014 року волонтери Фонду проведуть мастер -класи з декоративно-прикладного мистецтва для дітей, які приймають участь в Ярмарку. З 13 листопада по 05 грудня 2014 року діти – учасники благодійного Ярмарку вкладуть свою щиру та відкриту душу у вироби створені власними руками.  19 грудня 2014 року дитячі витвори мистецтва будуть виставлені на Софійській площі м. Києва і кожен бажаючий може придбати цей різдвяний подарунок в якому назавжди буде перебувати із Вами частина дитячої душі, а також вдячність цих, так потребуючих піклування та участі дітей.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до нашого заходу. Не даваймо собі перетворитися на дядечка Скруджа, який зрозумів щастя доброчинності вже в старості! Давайте творити майбутнє разом! 
Хай, добрі наміри перетворюються в добрі справи.