Звернутись до Фонду

Банкiри завiтали до Спеціальної середньої загальноосвітньої школи №90 міста Дніпропетровськ .

Серед учасників програми «Успішна людина» є й Спеціальна середня загальноосвітня школа №90 міста Дніпропетровськ. 20 листопада представники АБ «Укргазбанк" та волонтери Всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила» вiдвiдали цей заклад .

 Триває проект «Успішна людина», розпочатий Благодійним фондом «Фонд добрі справи». З початку навчального 2014 року волонтери Фонду допомагають випускникам шкіл-інтернатів  отримати практичні знання і навички з підвищення їх фінансової грамотності та професiйноi орiєнтацiiї .
Серед учасників програми «Успішна людина» є й Спеціальна середня загальноосвітня школа №90 міста Дніпропетровськ. 20 листопада представники АБ «Укргазбанк" та волонтери Всеукраїнської благодійної організації«Волонтерське об’єднання «Крила» вiдвiдали цей заклад. Олена Альохiна та Ольга Урядник  надали практичнi знания дiтям  стосовно того, як керувати фінансами.  Бесiда пройшла у легкій, цікавій і доступній формі.
img20141120122326048_02
 Катерина Скворцова, волонтер ВБО "ВО "Крила", давно опiкується дiтьми-iнвалiдами цього закладу. Пiд час зустрiчi вона надихала дiтей бути впевненими під час прийняття зважених рішень. Дiти навчились  ефективному управлінню власними фінансами та раціонально діяти відповідно до конкретних життєвих обставин.   Учні ставили багато запитань: як відновити картку із закінченням терміну,  як бути, якщо втрачено пін-код, яку суму кредиту може отримати людина з обмеженими можливостями.
 «У сучасному світі молодим людям надзвичайно важливо усвідомлювати, що знання про фінанси - це ключ до успіху. А діти з інвалідністю потребують особливої уваги та опіки в процесі адаптації до самостійного життя поза стінами навчальних закладів. Отримані в ході лекцій знання додадуть їм впевненості у власних силах, а також будуть необхідні як у повсякденному житті, так і при виборі професії та подальшому працевлаштуванні. Саме завдяки освіті, професійному зростанню і навчанню можна реалізувати свої бажання, досягти наміченого і стати успішним в будь-якому віці і при будь-яких обставин», - зазначив народний депутат  Денис Дзензерський, який підтримав Проект БФ «Фонд добрі справи» Успішна людина.
img20141120122724116_01
  Час пройшов у позитивному діалозі, задоволеними залишилися як лектори так і школярі. 
Учнi  подякували гостям за вiдкритий та корисний дiалог, домовившись про підготовку теми наступної зустрічі.
      Діти – це наше майбутнє, запорука духовного, культурного та економічного розквитку країни. Своєчасні знання, навички, які допоможуть дітям у життєвих обставинах є одною із складових до розбудови майбутнього. "Майбутнє України - успiшнi дiти" - пiд таким гаслом проходить програма " Успiшна людина " БФ "Фонд добрi справи".
img20141120122203495_01