Звернутись до Фонду

БФ « Фонд добрі справи» передав Ірпінському військовому госпіталю техніку для формування електронної бази даних по пораненим у зоні АТО.

Засновник Фонду Сергiй Мамедов побажав вiйськовослужбовцям, які перебувають на лiкуваннi в Iрпiнському госпiталi найшвидшого одуження та повернення в сiм’ї де iх чекають рiднi та близькi.

27 жовтня  2014 року Благодійним фондом « Фонд добрі справи» було передано Ірпінському військовому госпіталю багатофунціональний пристрій, комп ‘ютери та ноутбук для формування електронної бази даних по пораненим  у зоні проведення антитерористичної операції.

Заступник командира з медичної частини полковник медичної служби Наталя Миколаївна Маркевич  та провідний хірург полковник медичної служби Сергій Валентинович  Давидов розповiли про те, як засоби отриманi вiд Фонду допоможуть вiйськовослужбовцям без перешкод отримати статус учасника бойових дiй.

"На щастя,зараз у госпіталі на лікуванні перебуває близько 150 бійців. Це невелика кількість, але все одно ми  мали труднощі  з  реєстрацією вiйськовослужбовцiв. Це дуже важливо,тому що необхідно створити єдиний державний реєстр. Пізніше, виходячи з даних цього реєстру, бійці,що перебувають зараз на лікуванні ,зможуть отримати статус учасника АТО. Це надзвичайно необхідно,тому що цей статус дає їм право на льготи,в тому числі знижку на виплату комунальних послуг 75%, безкоштовний проїзд в міському транспорті, льготи на надання медичної допомоги та iнше"

Засновник Фонду Сергiй Мамедов побажав вiйськовослужбовцям, які перебувають на лiкуваннi в Iрпiнському госпiталi найшвидшого одуження та повернення в сiм’ї де iх чекають рiднi та близькi.

В рамках програми   "Вдячність і турбота"  БФ " Фонд добрi справи" вже надав допомогу Житомирському вiйськовому госпiталю, а також допомiг в лiкуваннi та реабiлітацii чотирьом важкопораненим вiйськовослужбовцям .

Всі,хто бажають долучитись до благодійної акції, можуть здійснити пожертву у всіх відділеннях АБ «УКРГАЗБАНК», або переказати кошти на рахунок:

Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
п/р №26000199644 в АБ «Укргазбанк»
Код банку: 320478
Код ЄДРПОУ 38833194
Призначення платежу: «Добровільна благодійна пожертва військовослужбовцям АТО в рамках благодійної акції «Вдячність і турбота».