Звернутись до Фонду

БФ « Фонд добрі справи» передав Житомирському об'єднаному міському військовому комісаріату теплі речі для військових, які відбувають в зону АТО.

БФ « Фонд добрі справи» передав Житомирському об'єднаному  міському військовому комісаріатутеплі речі для військових, які відбувають в зону АТО.

22 жовтня  2014 року Благодійним фондом « Фонд добрі справи» було передано Житомирському об'єднаному  міському військовому комісаріату  вологостійкі костюми, каремати, рюкзаки, теплі куртки та польові столові набори для бійців, які відбувають в зону АТО. Всі речі передані військовому комісаріату були придбані Фондом в рамках реалізації програми «Вдячність і турбота». Від імені БФ «Фонд добрі справи» допомогу для потреб учасників АТО передав представник АБ «УКРГАЗБАНК», який виступає партнером Фонду в реалізації акції «Вдячність і турбота», Юрій Давидюк.

Акція   «Вдячність і турбота» стартувала 02 серпня 2014 року, вона полягає в тому, щоб привернути увагу суспільства до мобілізованих в Збройні Сили України, учасників антитерористичної операції  на Сході України,а також членам їхніх сімей/родин у випадку загибелі. Наше завдання - збір коштів для надання благодійної допомоги особам, які потребують медичної допомоги, а саме пораненим під час участі в АТО, надання матеріальної та іншої соціальної допомоги членам сімей/родин загиблих осіб, що приймали участь в АТО, а також придбання засобів захисту та забезпечення комфортних умов перебування тих, хто в ці хвилини захищає нашу Вітчизну. З початку акції Фондом надано допомогу військовим на суму  229 878грн .

Виконуючий обов’язки військового комісара м. Житомира підполковник Олександр Лавринець передав особисту подяку Сергію Мамедову за системну допомогу, яку Фонд надає житомирськимвійськовим.

Всі, хто бажає долучитись до благодійної акції, можуть здійснити пожертву у всіх відділеннях АБ «УКРГАЗБАНК», або переказати кошти на рахунок:
Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
п/р №26000199644 в АБ «Укргазбанк»
Код банку: 320478
Код ЄДРПОУ 38833194
Призначення платежу: «Добровільна благодійна пожертва військовослужбовцям АТО в рамках благодійної акції «Вдячність і турбота».