Звернутись до Фонду

БФ «Фонд добрі справи» допомагає дітям - сирітам, вихованцям Брацлавської школи-інтернат

Загальновідомо, що діти-сироти є найбільш вразливою групою населення, найбільш страждають від порушень прав людини і потребують особливого захисту. Нажаль сьогодні діти-сироти, які випускаються з державних закладів опіки, не можуть самостійно адаптуватися до самостійного життя; їх соціалізація ускладнюється наявністю ряду особливостей, які сформувалися під час життя в інтернаті (психологічні та фізичні травми, низька адаптивність та соціалізація).

          Другий рік поспіль БФ «Фонд добрі справи» опікується такими дітьми. Фондом створено Програму  щодо соціалізації та адаптації сиріт до дорослого життя, яка недарма називається «Успішна людина». Ми не тільки допомагаємо зробити комфортними умови для навчання в інтернаті, а і навчаємо дітей розпоряджатися власними грошима, допомагаємо обрати майбутню професію, надаємо психологічну підтримку, таким чином, надаючи можливість таким дітям стати успішними людьми. «Майбутнє України – успішні діти» - вважає засновник Фонду Сергій Мамедов, і ми особливо підтримуємо тих, хто прагне навчатися, проявляє ініціативу, талановитих дітей, які стануть гордістю нашої країни.   

         Фонд підтримує декілька спеціалізованих закладів, один з них -  Брацлавська загальноосвітня школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Обличчям та гордістю школи є  відмінники навчання, переможці олімпіад та спортивних змагань, дуже обдаровані діти, вони  малюють, захоплюються поезією та музикою, танцюють. Тринадцять вихованців цієї школи протягом року отримують стипендію від БФ «Фонд добрі справи».

                Знайомтесь:

          Владислав Коваль, головна мета хлопця стати лікарем та надавати професійну допомогу хворим людям, хлопець вважає, щоб досягти цієї мети, потрібно сумлінно навчатись. І Владислав успішно йде  до своєї мети – відмінно навчається та має високі досягнення в спорті.

          Сергій Андрущак, росте справжнім патріотом – цінує і поважає свою Батьківщину та має мету зробити країну найрозвинутішою в світі. Цей хлопець дуже творча дитина, треба почути, щоб оцінити талант Сергія в розмовному жанрі, він розповідає гуморески!

          Рома Дубовий, відмінник в навчанні з першого класу. У цього хлопця якесь неймовірне прагнення до навчання, в недалекому майбутньому цей неймовірний хлопчик стане гордістю своєї країни.

          Саша Пащенко мріє стати вчителем, щоб ділитись своїми знаннями з іншими. Хлопець відмінно навчається, перемагає в обласних та районних олімпіадах, багато читає, полюбляє читати енциклопедії

Дениска Безкостий, постійно має бажання дізнатись щось нове, ніколи не стоїть на місці. Впевнені, що цей хлопець втілить всі свої мрії в життя, а ми йому із задоволенням допоможемо

 Роне Бондерман, справжній інтелектуал, мабуть скоро Україна буде мати свого Енштейна!

 Яночка Дубова мріє стати вчителем музики. Тонка і дуже працьовита дівчинка – грає на піаніно, співає талановито танцює, а ще дуже любить уроки математики!

  Дмитрик Кушнір, приділяє дуже багато часу навчанню, і має успіхи!

        Ганночка Шпорт, творча дівчинка, вона неймовірно малює та захоплюється орігамі. А ще Ганночка відмінно навчається та завжди приходить на поміч іншим.

          Юля Жолкевська, своїм найбільшим захопленням вважає малювання, але це дитина з різноманітними захопленнями і талантами – дуже любить читати, навчає англійську мову, навчається в музичній школі, а ще на відмінно навчається. Фонд із захопленням підтримує цю талановиту дівчинку!

         Катя Дробина з раннього віку пише чудові вірші- про природу, рідний край, тварин, інше. Пишаємось цією дівчинкою та прагнемо допомогти їй стати відомою поетесою.

        Віка Корчевська –це наш тендітний знавець української мови, вона так любить свою Україну, нашу мову, традиції, що цьому хоче присвятити своє майбутнє життя. Віка ще дуже комунікабельна, ні один культмасовий захід не проходить без участі цієї дівчинки з активною життєвою позицією.

 Слідкуємо та радіємо успіху підопічних Фонду та мріємо допомогти стати успішними!