Звернутись до Фонду

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» готує успішних людей!

БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" завершує останні приготування до старту всеукраїнської програми "Успішна людина"

ucheba_02.БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» завершує останні приготування до старту всеукраїнської програми, спрямованої на спрощення процесу адаптації у дорослому житті, яка має на меті допомогу у виборі напрямку подальшого навчання, професійної орієнтації, розвиток лідерських здібностей, розумного використання майбутніх фінансів та заощаджень.. Нагадуємо, що Програма реалізовується на базі спеціальної школи-інтернату №15 та ліцею-інтернату №23 м.Києва, спеціальної середньої загальноосвітньої школи №90 м. Дніпропетровськ, Володарської санаторної школи інтернату.

Під час навчання, школярі пройдуть курс фінансової грамотності для випускників та цикл уроків «як стати успішним» (майстер-класи та спілкування з успішними та заможними людьми), відвідають практичні заняття з управління коштам і заняття направлені на допомогу у виборі професійної орієнтації. Також Програмою передбачено заохочувальні заходи для найкращих учнів. Початок Програми запланований на 01 вересня 2014 року. Заняття проходитимуть з вересня по травень включно, 1 раз на тиждень.

Ми впевнені в своїх силах, ми відчуваємо Вашу підтримку і ми впевнені що разом ми зможемо зробити багато добрих справ! Зустрінемось у новому навчальному році!

Детальніше про програму «Успішна людина» ви можете дізнатися тут.