Звернутись до Фонду

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» передав спеціальні ліжка та матраци у Житомирський військовий госпіталь

07 жовтня 2014 року директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Олена Єфремова, у рамках благодійної акції “Вдячність і турбота”, передала спеціальні ліжка та протипролежневі матраци у Житомирський військовий госпіталь, де проходять лікування постраждалі під час АТО військові.

За словами завідувача травматологічного відділення госпіталю Миколи Ясинчука основною проблемою під час догляду за нерухомими пацієнтами, які отримали вогнепальне поранення, травму або опік, є профілактика пролежнів. Передані протипролежневі матраци є ефективним методом у боротьбі з пролежнями і в комплексі з іншими обов'язковими заходами дозволяють полегшити стан пацієнтів, які тривалий час повинні залишатися нерухомими.

Сергій Мамедов, Засновник Благодійного Фонду “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ”:
“Для допомоги військовим, які перебувають в зоні АТО, а також пораненим та сім’ям загиблих наш Фонд започаткував акцію “Вдячність і турбота”. Разом з партнерами та благодійниками Фонду нам вдалося передати військовим тепловізор, засоби супутникового зв’язку та бронежилети 4-го класу захисту. А сьогодні ми передаємо житомирському госпіталю ліжка, які допоможуть пораненим полегшити одужання. Я бажаю міцного здоров’я, терпіння та скорішого одужання нашим мужнім військовим!”

Олена Єфремова, Директор БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ”:
“Допомога та підтримка бійців АТО, які мужньо захищають нашу країну – одне з пріоритетних завдань не лише нашої діяльності, а й кожного громадянина України. ФОНД ДОБРІ СПРАВИ вже допоміг чотирьом важкопораненим бійцям і на даний час проводить збір коштів на протезування ще одного героя, який постраждав під Донецьком. Впевнена, що спільними зусиллями нам вдасться хоч трохи віддячити за незламний дух та патріотизм нашим відважним захисникам – справжнім героям”.

Сергій Ушаков, член виконавчого комітету Житомирської міськради, Заступник голови «Союзу десантників Житомирській області», полковник запасу:
“Щиро дякуємо пану Сергію Мамедову та БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” за допомогу та підтримку, яку Фонд надає пораненим бійцям з Житомирщини та їхнім родинам.”

Детальніше про акцію "Вдячність і турбота" Ви можете дізнатися за посиланням.