Звернутись до Фонду

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» підтримує талановиту молодь України

В першому семестрі 2017-2018 навчального року, стипендію «Фінансова перспектива» за благодійною програмою «Успішна людина», отримають  найкращі студенти ДВНЗ «Університета банківської справи».

Знайомтесь,

Семенюк Іван – успішно закінчив бакалаврат ДВНЗ «Київський національний  економічний університет ім.Вадима Гетьмана», під час навчання  хлопець захистив ряд наукових робіт, зокрема статті на теми: «Операції банківських та небанківських кредитних установ», «Валютно-курсові ризики та шляхи їх вирішення», «Економічна поведінка та шляхи її еволюції», курсові роботи на теми:«Сучасна теорія капіталу», «Еволюція фінансової системи» та інші. Іван активний співучасник клубу «Молодих науковців», науково-практичних конференцій, дискусійних сесій та ділових ігор. Наразі хлопець - студент магістратури  за спеціальністю «фінанси, банківська справа та страхування» ДВНЗ «Університет банківська справа».

Життєве кредо Івана полягає в тому, що потрібно перебувати в русі та йти в ногу з сучасністю, постійно навчати себе чомусь новому та вміти це використовувати. В майбутньому , хлопець  бажає досягнути значних професійних успіхів.

Софія Ігнатенко – теж успішно закінчила бакалаврат ДВНЗ «Київський національний  економічний університет ім.Вадима Гетьмана» і подовжила навчання в магістратурі ДВНЗ «Університет банківська справа». Під час навчання в КНЕУ дівчина, як учасниця «Банківського клубу КНЕУ», займалася дослідницькою роботою,  приймала участь у проектах з інвестиційного аналізу,  підготувала ряд наукових робіт, досліджувала  «Проблеми розвитку ринку цінних паперів України»,  «Ринок міжнародних облігацій» тощо. Як член наукової спільноти  «Молодих науковців», Софія неодноразово брала участь у економічних конкурсах, вікторинах, зокрема,  виступала спікером у науково-практичній конференції «Концепція монетарної стабільності в умовах макроекономічних дисбалансів». 

Дівчина успішно поєднує навчання з творчим життям в Університеті. Софія виступала   співорганізатором та учасником творчих вистав, зокрема, організувала конкурс «Студбум», де її факультет зайняв призові місця.

Життєво кредо Софії полягає в тому, що вона намагається досягнути найкращого в тому, чим займається. В своїх планах на майбутнє має бажання досконало володіти та вміло використовувати на практиці знання банківської справи.

Побажаємо, Івану та Софії, стати успішними людьми , досягти професійного успіху у житті!