Звернутись до Фонду

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» продовжує допомагати постраждалим бійцям окремої 95-ї аеромобільної бригади.

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» продовжує допомагати постраждалим бійцям окремої 95-ї аеромобільної бригади, сприяти реабілітації важко пораненим та надавати адресну допомогу сім'ям загиблих. 

Завдяки сприянню засновника Фонду Мамедова Сергія Геннадійовича важко пораненим бійцям забезпечена консультація лікарів, поведені лікувальні та реабілітаційні процедури. БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" постійно отримує інформацію та запити щодо сприяння у лікуванні бійців та швидко реагує на звернення, продовжує співпрацювати із командуванням бригади з приводу надання допомоги, а також з лікувальними закладами м. Житомира, громадськими та волонтерськими організаціями.

Тетяна Гайдамака - мати важко пораненого молодшого сержанта Гайдамака Максима подякувала засновнику фонду Сергію Мамедову за допомогу, а саме за проведення реабілітаційних процедур, завдяки яким її син почуває себе значно краще.    

Звертаємо Вашу увагу, що нещодавно Фонд розпочав збір коштів для реабілітації та протезування важко пораненого Юрія Весельського http://bankdobryhsprav.com.ua/our-help/zhytomyr.html

Звертаємося до всіх небайдужих людей з приводу приєднання до Акції «Вдячність і турбота». Через відділення АБ "Укргазбанк" ведеться збір коштів і кожен може приєднатись і зробити свій вклад безпосередньо в касі банку або перерахуваати гроші на рахунок Акції. Реквізити для переказу коштів та більш детальна інформація про Акцію доступні за посиланням.