Звернутись до Фонду

БФ «Фонд добрі справи» тепер і в соціальних мережах

Ми завжди удосконалюємось та прагнемо до кращого, тому тепер Ви можете долучити до благодійності та прочитати наші останні новини і в соціальних мережах.

Благодійний фонд Сергія Геннадійовича Мамедова «Фонд добрі справи» має чотири програми «Банк добрих справ» «Успішна людина» «Вдячність і турбота» та «Небесна сотня» які направлені на допомогу різного виду. Від допомоги найменшим нашим громадянам до підтримки армії яка зараз борються за суверенітет та територіальну цілісність нашої Країни.

Ми завжди удосконалюємось та прагнемо до кращого, тому тепер Ви можете долучити до благодійності та прочитати наші останні новини і в соціальних мережах.

Благодійні традиції, які були започатковані в буремний час Майдану, потрібно зберегти та розвинути в Україні. За цей період стало зрозуміло, що найефективнішим інструментом пошуку та збору коштів сьогодні стали соціальні мережі. Так вважають експерти, думки яких врахували під час підготовки аналітичного збірника «Зелена книга благодійності» яку упорядкувала  Асоціація благодійників України.

Книга має на меті ініціювати громадське обговорення та розпочати процес суспільних консультацій з обумовленої теми.

Крім соціальних мереж, експерти висвітили, та позитивно оцінили, тенденцію до того, що благодійні фонди створюють все більше відомих людей. Але в той же час багато таких благодійних організацій мають вузьку направленість тим самим не приділяють достатньо часу роботі з громадськістю.

Анжеліка Рудницька, член Наглядової ради Асоціації благодійників України: «Я рада тому, що все більше відомих особистостей долучається до благодійної роботи. Але, на мою думку, цього недостатньо. Наш обов’язок-бути прикладом для всіх українців, давати їм поштовх і наснагу на добрі справи. Я вважаю,що публічні люди мають все більше свого часу приділяти роботі з громадськістю…»