Звернутись до Фонду

Сергій Мамедов: «Як стати успішним банкіром».

Сергій Мамедов – голова правління «Укргазбанку», залюбки поділився досвідом роботи та секретами успішного банкіра з перспективною молоддю ліцею-інтернат №23.

Один невідомий філософ так висловився про гроші: «Справді, це найзагадковіший інструмент із усіх винайдених людиною. Немає нічого простішого, ніж користуватися ним, і нічого складнішого, ніж зрозуміти, як він діє. Ніхто не може гарантувати, що ми управляємо ним, а не він». Історію грошей неможливо відділити від історії банків.

Професія банкіра є широко поширеною і популярною в наші дні, це людина, якій тисячі громадян довіряють свої важко зароблені гроші. А тому, він має бути не просто фахівцем в економічній галузі. Це має бути і фінансовий стратег, і психолог, і порядна й чесна людина.

Сергій Мамедов – голова правління «Укргазбанку», у своєму відеоблозі залюбки поділився досвідом роботи з перспективною молоддю ліцею-інтернат №23, залогом успіху структури, розповів як стати хорошим фахівцем, відкрив секрет підбору персоналу, відношення до фінансів та як правильно з ними працювати. Також вказав на основні фактори особистісного розвитку.

Якщо ж ви вже вирішили, що банкір – це ваша майбутня професія, але ще не знаєте, як ним стати, перегляньте цінні поради та наверстайте упущене задля здійснення мрії ТУТ.