Звернутись до Фонду

Стипендії успішним

Вже не перший рік поспіль БФ «Фонд добрі справи»   мотивує та відзначає найкращих учнів шкіл – учасників благодійної програми «Успішна людина».

На протязі цього навчального року учні Новосілківської школи Вишгородського району Київської області, які навчаються на «відмінно», отримують щомісячну  стипендію «особисті досягнення». Цього року, це Демидюк Карина, Тельнова Вікторія, Білошпицький Артем, Марченка Олексій, Гольцова Марія та  Тищенко Маргарита.

 Щомісячну стипендію «фінансова грамотність» - також отримують старшокласники Володарської школи-інтернату-центру реабілітації Київської області, діти займаються з тренером Фонду та показали найкращі результати з фінансових знань, цього року це Коба Настя, Мартиненко Оксана та Кондратюк Дарина.

Приємно отримувати слова подяки від стипендіатів Фонду - хтось з дітей заощаджує на навчання чи особливу покупку, хтось робить вклад до сімейного бюджету… Для дітей стипендія неабиякий стимул навчатися краще, бо приємно мати власні інвестиції, які ти заробив власноруч.