Звернутись до Фонду

Свято фінансової грамотності та вітання стипендіатів Новосілківської школи

Благодійний Фонд “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” разом з Банком «ГЛОБУС» завітали до школярів Новосілківській середній школі І-ІІ ступенів в Київській області –учасника благодійної програми «Успішна людина». Приїхали не з порожніми руками — по-перше, поділитися знаннями про фінанси, по-друге, відзначити школярів-стипендіатів благодійної програми "Успішна людина".

Урок з фінансової грамотності був присвячений сучасній темі – платіжним карткам. Найцікавіше дітям середніх класів було слухати про платіжні картки, вміння зберігати та примножувати свої гроші за допомогою банків, Інтернет-розрахунки і найкращі способи захистити свої гроші від шахраїв. Виявилося, що школярі уже чимало знають про сучасні фінансові інструменти, а чого не знають — не соромляться питати, тому вони буквально засипали лекторку своїми “чому”. Найактивніші отримували призи від  БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” та Банку «ГЛОБУС» - прапорці, цукерки, блокноти тощо. Усім так сподобалося, що ніхто й не помітив, як пролунав дзвоник на перерву.

Довелося швидко переходити до другої, не менш важливої частини свята, - привітання  та вручення платіжних карток, фірмових футболок і подарунків стипендіатам   за благодійною програмою “Успішна людина” під назвою “За особисті досягнення”. Вже декілька років поспіль учні Новосілківської школи, які демонструють найкращі досягнення у навчанні, отримують стипендію.  Цього навчального  року, вітаємо – Демидюк Карину, Тельнову Вікторію, Білошпицького Артема, Марченка Олексія, Гольцову Марію, Тищенко Маргариту- молодці, так тримати!

Галерея (8 фото)