Звернутись до Фонду

День Святого Миколая в Святошинському дитячому будинку-інтернаті.

Сергій Мамедов привітав діток з Днем Святого Миколая, побажав миру, здоров’я та благополуччя, а ще потішив «миколайчиками»: цукерками, печивом та фруктами.

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі.

Так діткам з Святошинського дитячого будинку-інтернат це свято запам’ятається як ще один день надії, турботи та неймовірно яскравих фарб життя. До хлопчиків  завітали Святий Миколай та його помічниця Снігурочка, які наповнили залу чарівною атмосферою. На святі також був присутній  засновник БФ «Фонд добрі справи»  Сергій Мамедов,  який привітав діток з гарним святом, побажав миру, здоров’я та благополуччя, а ще потішив «миколайчиками»: цукерками, печивом та фруктами.

3-kopiya_02

Святкова програма продовжилась різноманітними конкурсами у яких Сергій Геннадійович брав безпосередню участь. Він допомагав командам впоратись з завданнями, підтримував командний дух, перевтілювався з волонтерами в певні образи, а на завершення святкування всі разом водили дружній хоровод навколо ялинки та співали новорічних пісень.

108472587543230813191842035992004877825392o-kopiya

Волонтери АБ «Укргазбанк» також приїхали поділитись своєю увагою з дітьми. Впродовж святкування всі рознайомились, ділились  своєю любов’ю, добром і щедрістю душі. Діти були неймовірно щасливими, відчуття радості  переповнювало кожного з них. Дуже хотілось, щоб веселощі не закінчувались!

Свято на честь Дня Святого Миколая в Святошинському дитячому  будинку - інтернат організував БФ «Фонд добрі справи». В закладі перебувають близько 200 хлопчиків віком від 4-х до 18 років з глибокою розумовою відсталістю та наслідками ДЦП. Нагадуємо, напередодні, Фондом було передано цьому дитячому будинку дитячі речі, засоби гігієни, канцелярські вироби, фрукти.