Звернутись до Фонду

Дiти - учасники проекту "Успiшна людина" вiдвiдали Бiлоцеркiвську книжкову фабрику.

 26 листопада учнi 8 класу Володарської санаторної школи-інтернат у супроводі вихователя Гайдай Наталії Олександрівни та волонтерів БФ «Фонд добрі справи» відправились у напрямку міста Біла Церква на екскурсiю до  «Білоцерківської книжкової фабрики».

 Одним з  напрямків проведення БФ " Фонд добрi справи" профорієнтаційної роботи з учнями,  якi навчаються по програмi фонду "Успiшна людина",  є екскурсії на підприємства, фабрики, заводи, iншi установи. Такi заходи надають можливість учням безпосередньо та більш детально ознайомитись з професіями, оцінити переваги їх отримання, побачити реальну сучасну роботу підприємства та допомагають дiтям в пошуках особистоi реалiзацii.

1_06

 26 листопада учнi 8 класу Володарської санаторної школи-інтернат у супроводі вихователя Гайдай Наталії Олександрівни та волонтерів БФ «Фонд добрісправи»  відправились у напрямку міста Біла Церква на екскурсiю до  «Білоцерківської книжкової фабрики». Розпочалась екскурсія з ознайомлення з технікою безпеки, якої дітям необхідно дотримуватися, перебуваючи в стінах даного підприємства. Фабрика має давню iсторiю - вона розпочала свою діяльність в 1958 році, в радянськi часи входила до об’єднання поліграфічних підприємств України «Поліграфкнига». Створене в 1994 році Відкрите акціонерне товариство «Білоцерківська книжкова фабрика» отримало у спадок обладнання, яке вимагало заміни, а виробничi примiщення ремонту. Але головним спадком став колектив висококваліфікованих професіоналів – спеціалістів, завдяки яким підприємство досягло високих здобутків. Основна продукція, яку виготовляє фабрика – книги та брошури, друк рекламної продукції.

2_06

 Цікаво та невимушено представники підприємства розповідали школярам про історію фабрики, галузі використання продукції, про умови праці. Досвідчені фахівці швидко знайшли спільну мову з учнями, школярі були приємно вражені сучасними умовами праці на виробництві, новітніми найсучаснішими технологіями, доброзичливим ставленням працівників, дружньою атмосферою, яка панує у колективі.

 Досягнення колективу тісно пов’язані з діяльністю керівника підприємства – Дьоміна Бориса Михайловича – вмілого організатора, компетентного спеціаліста, активного ініціатора та провідника усіх нових ідей. По закінченні екскурсії діти отримали подарунки – книги різноманітної тематики, які допоможуть їм розвиватися та поповнять полиці шкільної бібліотеки.

3_07

 Профорієнтаційний захід надав знання підростаючому поколінню про функцiонування  великих підприємств, про те, люди яких професiй потрiбнi для роботи в данiй галузi. Учні висловили щиру подяку колективу фабрики за цікаву екскурсію та за надану їм допомогу у виборі майбутньої професії.

Триває проект «Успішна Людина» розпочатий Благодійним Фондом «Фонд Добрі Справи» і наступна цікава та пізнавальна зустріч зовсім скоро!

4_06