Звернутись до Фонду

Для лікування Івана Вальо БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» перераховано 6 860,00 гривень.

У сім років маленький Ваня Вальо не ходить і не рухає лівою рукою. У хлопчика страшна хвороба -ДЦП, спастичний тетрапарез. 

У сім років маленький Ваня Вальо не ходить і не рухає лівою рукою. У хлопчика страшна хвороба -ДЦП, спастичний тетрапарез. Але шанси хлопчику на комфортне життя надають люди, які здатні не тільки фінансово допомогти, а й надати моральну підтримку родині маленького  Івана Вальо. Родина хлопчика живе у Львівській області, в селі Дережичі. Мама Оксана та батько Іван все своє тепло та заботу віддають хлопчику, але грошей на лікування не вистачає. Так взялись спільно допомогти БФ «Фонд добрі справи» та його регіональний партнер БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» з м. Дрогобич.

За допомогою зібраних благодійниками коштів, хлопчик котрий раз наприкінці жовтня  пройшов лікування в Міжнародній клініці відновного лікування. Друзі ! У Вані з’явилися відчутні  поліпшення, він став краще говорити, менше тягнути ліву ногу. Ці маленькі наші спільні з Ванею кроки до повноцінного життя, надають нам віри в те, що і Ваня і багато інших дітей якими опікується БФ «Фонд добрі справи» отримають шанс на повноцінне життя.

БФ «Фонд добрі справи» з регіональними партнерами в усіх кутках України реалізує з жовтня 2013 року Програму «Банк добрих справ» направлену на лікування та реабілітацію хворих дітей з малозабезпечених сімей. Нам вже вдалось допомогти 55 людям.Запрошуємо благодійників до участі в програмі, повірте добро, яке ви сьогодні чините обов’язково до вас повернеться!