Звернутись до Фонду

Допоможемо дитині відчути радість життя разом!

БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" закликає небайдужих допомогти Івану Євчуку в лікуванні та повернути надію на яскраве життя.

У березні 2015 року до Фонду звернулася мама Івана Євчука з проханням не залишати сім’ю у біді та допомогти дитині в лікуванні, адже всі заощаджені кошти скінчилися, а життя потрібно врятувати!

9-річний хлопчик розвивається як і звичайні дітки: веселий, кмітливий, дуже активний і життєрадісний. Навчається з превеликим бажанням за індивідуальною програмою, хоч і дуже перевтомлюється, та перейшов до 3-го класу.

Проте, ще з дитинства у Івана вроджена вада сечовидільної системи, а за останні 2,5 роки перенесено п’ять переломів кісточок, адже вони тоненькі та крихкі, кальцій не затримується в організмі, і, як наслідок - деформація нижніх кінцівок. На сьогодні він знаходиться під постійним спостереженням в Київських інститутах урології, нефрології, та ендокринології.

Єдиним порятунком та надією являється трансплантація нирок на яку погодилась клініка Білорусії, але сума в 60 тисяч доларів для сім’ї є захмарною, а стан хлопчика погіршується з кожною хвилиною.

Допомогти Іванку ви можете он-лайн, перейшовши за посиланням: http://bankdobryhsprav.com.ua/our-help/rivne_ostroz.html та за наступними реквізитами:

Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» для Івана Євчука".

Повна назва:
Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
Скорочена назва:
ФОНД ДОБРІ СПРАВИ
Код ЄДРПОУ: 38833194
П/р: № 26000199644
Банк: АБ «УКРГАЗБАНК»
Код банку: 320478