Звернутись до Фонду

Фінансова грамотність в школах

На протязі 2017-2018 навчального року в п’яти школах-учасниках благодійної програми «Успішна людина» школярі будуть вивчати курс «Фінансова грамотність». 

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» безоплатно передав до навчальних закладів – Володарської спеціалізованої школи-інтернату  Київської області, Новосілківської ЗОШ Вишгородського району Київської області, Гімназії «Фортуна» (НВК №183) та навчальних закладів СЗШ№45 та СЗШ№243 в м.Києві, робочі зошити з курсу фінансова грамотність, які розроблені авторським колективом ДВНЗ «Університет банківської справи» тазатвердженіМіністерствомосвіти і науки України, як варіативна складова навчального процесу в закладах освіти України.

Школяри (з другого по дев’ятий  клас) в рамках курсу «фінансова грамотність»  будуть знайомитися з фінансової культурою та поведінкою, вивчати  фінансову абетку та  арифметику, економіку та прикладні фінанси, познавати родинні фінанси, становитися фінансово грамотним споживачем.

Маємо надію, що навчання буде цікавим та корисним для дітей, а здобуті знання обов’язково знадобляться в дорослому житті.