Звернутись до Фонду

“Фонд добрі справи” допомагає успішним дітям в Умані

20 квітня Директор Фонду “Фонд добрі справи” Олена Єфремова побувала в Черкаській області, де вручила іменні стипендії та подарунки 50 здібним учням трьох місцевих шкіл. Фонд запровадив щомісячні стипендії спільно з народним депутатом Максимом Поляковим у рамках програми “Успішна людина”.

 Урочисте свято з концертом за участі директорів та учнів трьох шкіл відбулося в Уманському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа №7-колегіум». Серед стипендіатів Фонду — 20 його вихованців, які відзначаються успіхами в навчанні, на наукових олімпіадах, спортивних змаганнях та творчих конкурсах. Ще 24 стипендіати представляють Уманський НВК «Загальноосвітня школа №10 - медична гімназія», а 6 стипендіатів — Бабанську загальноосвітню школу. Остання особливо хизується своїми спортивними здобутками з футболу та волейболу.

“Я бажаю кожному з вас не розгубити ту іскорку, яка горить в ваших очах, і завжди пробувати стрибнути вище голови, - сказала в своєму виступі Олена Єфремова. - Ви можете розраховувати на нашу допомогу”.

Сума щомісячної стипендії талановитим учням — 200 гривень.

Окрім стипендій, школи отримали від Фонду гральні м’ячі для різних видів спорту. “Фонд добрі справи” планує і надалі підтримувати здібних дітей Черкаської області.

Про інших учасників програми Фонду “Успішна людина” Ви можете дізнатися ту- http://dobrispravy.com.ua/fund-program/successful-man.html

Галерея (8 фото)