Звернутись до Фонду

ФОНД ДОБРІ СПРАВИ підписав перший договір у рамках програми «Успішна людина»

Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» підписав перший договір зі Спеціальною школою-інтернатом №15 Святошинського району м.Києва у рамках програми «Успішна людина» для допомоги її випускникам у подальшій соціальній адаптації.

image.Метою програми «Успішна людина» є сприяння соціалізації випускників дитячих будинків та шкіл-інтернатів України, зокрема, створення сприятливих умов для подальшого успішного самостійного життя випускників, їх соціальної адаптації, а також допомоги у виборі подальшої професійної орієнтації. Програма розпочнеться з вересня 2014 року і триватиме упродовж навчального року 2014-2015 р.р.

Співробітники партнерських установ та підприємств безпосередньо братимуть активну участь у реалізації основних завдань програми «Успішна людина».
Так, наприклад, банкіри проводитимуть уроки фінансової грамотності для дітей-сиріт та інвалідів, братимуть участь в організації та проведенні екскурсій у відділеннях банку, проводитимуть благодійні ярмарки, аукціони із залученням робіт учнів інтернатів в якості лотів та ін.

Програмою також передбачена підтримка найуспішніших дітей,підтримка в розвитку талантів, допомога в подальшому професійному розвитку, в пошуку роботи . У рамках програми діти зможуть отримати практичні навички, підвищити віру в себе та впевненість у своєму майбутньому.

Детальніше з діяльністю фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» та основними завданнями програми «Успішна людина» можна ознайомитись тут. Засновником БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» є Сергій Мамедов, лауреат премії людина року в номінації "Фінансист року 2013".