Звернутись до Фонду

Ярмарка "Різдво руками дітей"

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» запрошує всіх мешканців міста 19 грудня на благодійну ярмарку "Різдво руками дітей"

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» запрошує всіх небайдужих мешканців міста 19 грудня на благодійну ярмарку «Різдво руками дітей», котра відбудеться на Софійській площі м. Києва.

 Тут Ви зможете ознайомитись та придбати для себе чи рідних, знайомих на подарунок ручні роботи дітей-учасників Володарської санаторноїшколи-інтернату, спеціальної школи-інтернату №15 та ліцею-інтернату № 23 м. Києва, Київського Палацу дітей та юнацтва, Спеціальної ЗОШ № 90 та ЗОШ № 16 м. Дніпропетровська. 

foto-kopiya_01

Виручені від виробів та сувенірів кошти, підуть на підвищення культурного рівня та професійну орієнтацію дітей, які перебувають в спеціалізованих дитячих закладах  м. Києва та м. Дніпропетровська. Вся інформація по результату Ярмарку буде опублікована на сайті Фонду.

В цей же день, в День Святого Миколая,  стартує на сайті Благодійного фонду (http://dobrispravy.com.ua/новорічний онлайн-аукціон  з різноманітними ялинками, прикрасами, сувенірами, іграшками та вишиванками. Заходьте, розглядайте і вибирайте не виходячи з дому! Ті, що найбільше сподобались – можете придбати у зручний для Вас спосіб і таким чином допомогти дітям.

Ці вироби наповнені яскравим позитивом, теплом, усмішкою, щирістю душі, вірою, надією, казкою і святом! Не залишайтесь осторонь, поділіться кусочком добра з близькими! Як то кажуть: «Добре діло роби сміло!»