Звернутись до Фонду

Крокуємо до успіху разом!

З вересня 2014 року БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» розпочав реалізацію програми «Успішна людина», спрямованої на успішну адаптацію випускників інтернатів до дорослих умов життя.

Програма включає в себе заходи, направлені на створення сприятливих умов, для спрощення процесу соціалізації випускників. Програмою передбачено заходи, які нададуть дітям можливість отримати практичні навички та підвищити свою  фінансову грамотність, допоможуть обрати майбутню професію, дітей буде підтримано в навчанні при здобутті професії, їх працевлаштуванні. Запланована й підтримка найуспішніших дітей, які є гордістю української нації. В рамках Програми діти власноруч зможуть отримати практичні навички, підвищити віру в себе та впевненість у своєму успішному майбутньому

16 та 18 вересня представники БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» та партнери з ВБО «ВО «Крила» провели перші уроки програми «Успішна людина» в Володарській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті, Спеціальній середній загальноосвітній школі для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП Дніпропетровської міської ради та Спеціальній школі-інтернаті №15 Святошинського району м. Києва.

klokar-3

 

Клокар Наталія Іванівна, директор департаменту освіти і науки Київської ОДА, доктор педагогічних наук, професор:

Завдяки плідній співпраці в напрямку допомоги у соціалізації випускників шкіл-інтернатів вдалося створити по-справжньому ефективну програму, завдяки якій випускники визначаються з подальшою спеціалізацією, набувають практичних навичок та вчаться розпоряджатися власними фінансами. Дякуємо всім учасникам за активну участь в програмі! 

 

 bezyimyannyiy1

 

Святобог Тетяна , тренер-координатор програми «Успішна людина»:

Основна мета нашої роботи – розвити у дітях впевненість у своїх силах, донести до них просту істину – людина здатна досягти своїх мрій якщо буде працювати над собою та прагнути нових знань та навичок.  Найкраща винагорода для нас – це справжня зацікавленість та активність дітей під час проведення уроків програми «Успішна людина».

 

 

 

 

123

 

Пєтушкова Лариса Антонівна, тренер-методист програми «Успішна людина», завідувач кабінету практичної психології і соціальної роботи Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів:  

Кожна дитина, яка перебуває в інтернатних закладах, –  унікальна і неповторна. У кожної свої здібності, своє життя, своя доля. Але всі вони прагнуть досягнути успіху і бути щасливими. Заняття за програмою «Успішна людина» допомагають вихованцям інтернатних закладів визначити свої сильні сторони та розвинути лідерські здібності, здобути позитивний життєвий досвід, який допоможе їм у дорослому житті.  Ми впевнені, що завдяки нашій програмі молоде покоління українців стане успішним, щасливим та впевненим у своїх силах! 

 

 

20100219223924

 

Косовський Анатолій Іванович, директор Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату:

Дякуємо пану Мамедову Сергію Геннадійовичу та представникам БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» за чудову програму. Головна проблема випускників інтернат них закладів – складність, або, навіть, неможливість для деяких дітей адаптуватися до дорослого життя. Завдяки програмі «Успішна людина» у дітей розвивається віра не лише в  себе, а й в небайдужість цього великого світу.   

 

 

njhf

 

Торба Леонід Сергійович, директор Спеціальної школи-інтернату №15 Святошинського району м. Києва:

У досягненні головної мети нашого закладу – самозабезпечення адаптації дітей у суспільстві, розширення їхньої соціальної та життєвої компетентності – вирішального значення набуває індивідуальний підхід до кожної дитини, урахування її особливостей та потреб. Програма «Успішна людина» - це інноваційний курс соціальної адаптації та можливість набуття практичних навичок для дітей з особливими потребами.

 

 

234

 

 Єфремова Олена Вікторівна, директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»:

Шлях до мрії – завжди важкий. Тому потрібно постійно працювати та вдосконалюватися, ніколи не зупинятися на досягнутому. Наша ціль – допомогти та показати діткам шлях для реалізації їхніх мрій, продемонструвати їм, що вони не самотні в цьому світі. 

Ми щиро вдячні керівництву шкіл та партнерам за сприяння у реалізації програми. Сподіваємось, що своїми добрими справами нам вдасться зробити дитинство  безтурботним, а доросле життя випускників - успішним.

 

 

Нагадуємо, що програма БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» впроваджується з 1 вересня 2014 року та триватиме весь навчальний рік. Під час курсу програми, діти навчаться фінансовій грамотності та основам економіки, отримають допомогу у виборі майбутньої професійної орієнтації, відмінники програми отримають подальшу підтримку від Фонду. Уроки відбуватимуться за наступними тематичними блоками: Основи економіки, Фінансова грамотність та Професійна орієнтація. Програма реалізується на базі Спеціальної школи-інтернату №15 та Ліцею-інтернату №23 м.Києва, Спеціальної середньої загальноосвітньої школи №90 м. Дніпропетровська та Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату.

 

Партнери програми «Успішна людина»

logo-ukrgazbank2

kryla22345 

Новини щодо реалізації програми «Успішна людина» та діяльності БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» можна дізнатися на сайті http://dobrispravy.com.ua/

Закликаємо усіх зацікавлених та небайдужих людей підтримати випускників шкіл-інтернатів та допомогти їм досягнути своїх мрій!