Звернутись до Фонду

На півдорозі до здорового життя!

П’ятирічна Яринка – дуже розумна, кмітлива і весела дівчинка. Вона малює, співає, любить читати казки, але понад усе хоче бути такою ж здоровою, як усі, жити без страху і болю. Головною бідою являються обмеження в русі (тетрапарез), що спричинили проблеми з хребтом.

Коли дівчинці виповнився 1 рік, лікарі поставили діагноз ДЦП, проте, з запізненням. З того часу, мама не покладала надій та боролася за покращення стану своєї дитини. Лікування проходило в багатьох медичних закладах та найкращий результат показав курс лікування в клініці професора Козявкіна в м. Трускавці.

Як зауважує мама, після першого курсу дівчинка почала більше користуватися правою ручкою і лікарі дають шанс на одужання,а, отже, кожні 2-3 місяці потрібен новий курс, щоб досягти бажаного результату. Проте, мамі Яринки справитись з цією бідою вже зовсім складно, кошти скінчилися, витрати стали захмарними, а працювати вона не в змозі, оскільки знаходиться ввесь час біля дитини.

Допоможімо не впасти у страшний материнський відчай, дійти до здорової фінішної прямої Яринки, адже позаду вже скільки зусиль і старань, пройдених труднощів, що просто неможливо покинути на півдорозі до здорового життя!

Допомогти Яринці ви можете он-лайн, перейшовши за посиланням: http://bankdobryhsprav.com.ua/our-help/karitas.html та за наступними реквізитами:

Призначення платежу: «Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» для Ярини  Гушпіт».

Повна назва:
Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
Скорочена назва:
ФОНД ДОБРІ СПРАВИ
Код ЄДРПОУ: 38833194
П/р: № 26000199644
Банк: АБ «УКРГАЗБАНК»
Код банку: 320478