Звернутись до Фонду

Надання допомоги для проведення ремонту українського госпіталю воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна».

В рамках акції БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» виділив 4726.95 грн. на закупівлю будівельних матеріалів для проведення ремонту в окремих палатах госпіталю інтернаціоналістів «Лісова поляна».

part3В наш скрутний час фінансово-економічної та політичної кризи, коли держава не має коштів на соціальні програми, самоорганізація населення є одним із дієвих інструментів та запорукою позитивних змін у нашому суспільстві у майбутньому. Прикладом такої самоорганізації є заповзяття воїнів-інтернаціоналістів, що проходять реабілітацію чи лікування у спеціалізованому госпіталі «Лісова поляна». Не чекаючи, поки ситуація покращиться сама собою, вони взялись до справи з ремонту приміщень госпіталю.

Очолила цей процес голова спілки воїнів-інтернаціоналістів ЗАО ЗАЗ Гурська Ніна Миколаївна, яка зараз є пацієнтом госпіталю. Ця активна жінка організувала збір коштів для ремонту. «Розуміючи, в яких скрутних фінансових умовах перебуває госпіталь, ми взялись до справи. Ми звертались до багатьох бізнесменів, благодійних фондів та підприємств і вдячні усім, хто відгукнувся на наше прохання, зокрема благодійному фонду «Фонд добрі справи», та його засновнику Мамедову Сергію Геннадійовичу, завдяки допомоги якого ми отримали змогу відремонтувати дві палати нашого госпіталю», - каже Ніна Миколаївна.

Як зазначив засновник БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Сергій Геннадійович Мамедов: «Нам приємно отримати можливість надати допомогу госпіталю для воїнів-афганців, особливо в наш час, коли тема соціального захисту захисників Вітчизни в силу низки політичних обставин опинилась на вістрі суспільної уваги.

Ефективне використання благодійних коштів неможливе без таких людей як Ніна Миколаївна, які здатні не впадаючи у відчай взятись і вирішити проблему чи дійти до поставленої мети, як би не важко це виглядало на перший погляд. Я хочу особисто і від «Фонду добрі справи» подякувати їй за активність та небайдужість до долі цього особливого медичного закладу».