Звернутись до Фонду

Найкращий Волонтер Фонду листопада 2014 року.

Колесник Лариса Василівна – Начальник відділення № 190 АБ «Укргазбанк» м. Жовті Води визнана найкращим Волонтером Благодійного фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» за листопад місяць.

За результатами підсумків листопада визначено найкращого Волонтера Благодійного Фонду «ФОНД ДОБРИХ СПРАВ». Волонтерство об’єднує в своїх лавах різні вікові  і соціальні групи населення, громадські, релігійні організації та підприємства. Критерієм оцінки діяльності волонтерів є кількість добрих справ і співгромадян, охоплених увагою та турботою у складних життєвих обставинах.

Колесник Лариса Василівна – Начальник відділення № 190 АБ «Укргазбанк» м. Жовті Води  саме та людина, котра згідно всіх вище сказаних умов сприяла максимальній доброчинності та зробила найвагоміший внесок в зборі коштів на користь учасників АТО і визнана найкращим Волонтером Благодійного фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» за листопад місяць.

Як говорить пані Лариса: «Приємно коли ти стаєш частинкою такої великої справиНайголовніше – це мати серце, що відгукується та бажання накрити біль любов’ю. Зі свого досвіду хочу сказати, що робити благодійну справу завжди приємно, а особливо тим, хто потребує! Це своєрідний  поклик душі, це громадянська позиція».

Найщиріша подяка Вам, Ларисо Василівно! Сподіваємось, що  завдяки таким людям, як Ви, наші військові будуть відчувати підтримку сотень, тисяч небайдужих співвітчизників і якнайміцніше тримати  оборону, показуючи незламність духу, а важкохворі дітки – отримають ще один  промінчик тепла, здоров’я і турботи.

Нагадуємо, що БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» проводить конкурс для визначення найактивніших волонтерів та партнерів Фонду в 2014 році.