Звернутись до Фонду

Навчальний рік за програмою «Успішна людина» стартував у Володарській школі-інтернаті Київської області

На протязі навчального року старшокласники Володарської школи-інтернату-центру реабілітації  будуть спілкуватися з тренером благодійної програми «Успішна людина»  Аносовою Анастасією на теми, присвячені фінансовій грамотності, соціалізації та професійної орієнтації молоді.

Перший   урок, за доброю традицією, був присвячений  темі «Успішна людина».Після знайомства, старшокласники  обговорювали,  які якості притаманні успішній людині. Учні називали такі риси як цілеспрямованість, працелюбність, надійність, комунікабельність, почуття гумору, освіченість і любов до навчання, сміливість, активність та інші. Школярі вважають, що такі якості можуть зявитися, якщо людина знає, чого хоче і вміє долати труднощі, не втрачаючи активності і бажання рухатися вперед. Розглянули біографії відомих людей і поміркували над тим, чи обовязко відома людина успішна і навпаки.

Закінчили зустріч самооцінкою: учні  підходили  до плакату "Успішна людина" і порівнювали написані там позитивні якості з наявними у себе. Зрозуміло, що всі мають риси, притаманні  успішній людині,  але й  кожному є до чого прагнути.

Дякуємо, тренеру програми «Успішна людина» Аносовій Анастасії за цікаві уроки. 

Галерея (10 фото)