Звернутись до Фонду

Переможці-стипендіати по програмі «Успішна людина».

По програмі «Успішна людина» в січні Фондом було сформовано комісію та визначено п'ятьох переможців. Стипендіальна програма являє собою виплату найкращим учням грошових коштів у розмірі 1000 гривень.

Наприкінці грудня 2014 року тренери БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» по програмі «Успішна людина» провели зрізи знань серед шкіл-учасників та передали результати учнів-лідерів, а вже в січні Фондом було сформовано комісію у складі:

- Директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» - Єфремова Олена Вікторівна;

- координатор Програми – Козуб Оксана Анатоліївна;

- головний тренер Програми – Святобог Тетяна Георгіївна;

- представник спеціалізованого навчального закладу - учасника Програми – . Матвєєва Ангеліна Олександрівна

та визначено п’ятьох переможців-стипендіатів. Нагадуємо, що програма перш за все зорієнтована на соціально незахищених дітей, дітей-інвалідів та їх адаптацію у соціумі, здобутті практичних навичок у сфері фінансової грамотності. Наше завдання – допогти їм у визначенні з майбутньою професією, підтримати, дати змогу повірити в себе і свої сили.

Стипендіальна програма являє собою виплату найкращим учням грошових коштів у розмірі 1000 гривень, по 200 гривень кожному протягом п’яти місяців. Ініціатором створення Програми в рамках якої здійснюється виплата стипендії,  являється засновник БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» - Сергій Мамедов.

Серед них:


1. Кулінський Олексійучень 10 класу ЗК Володарської санаторної школи - інтернат.

                                                 alosha-002-kopiya-kopiya

Хлопчик прийшов до навчального закладу у вересні. Було дуже важко адаптуватися, але він активно брав участь у всіх вправах, виконував завдання, готував інформаційні повідомлення. Для нього заняття стали одним із засобів показати свої здібності і адаптуватися до нових умов. Дуже відвертий, позитивний, працює над собою, мріє стати успішним. За цей семестр спостерігається найбільша динаміка в навчанні.

2.  Трофіменко Варвара учениця 10 класу Спеціальної школи - інтернат №15.

dsc2216-kopiya_01

Дівчинка активно ділиться своєю думкою на уроках. Може відстоювати своє власне бачення. Завжди допомагає своїм однокласникам.

3. Рябуха Ілля,  Тучемський Марк, Мохов Артемучні 10-А класу Кадетського ліцею-інтернат №23.

foto-kadetyi-page0001-kopiya_01

Хлопці виділяються гарним вмінням висказати свою власну думку та вміти її оргументувати. Відкриті до нових знань.

 

Вітаємо переможців програми «Успішна людина»! Бажаємо наснаги, оптимізму, нових перемог та не втрачати жагу до знань і чогось нового!