Звернутись до Фонду

Переможці Конкурсу «Найкращий волонтер-2014».

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» визначив переможців в рамках Конкурсу «Найкращий волонтер-2014» за трьома номінаціями.

Нагадуємо, що в рамках БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» проходив конкурс «Найкращий волонтер Фонду-2014». Основна ціль якого залучення оточуючих хорошим прикладом, мотивація добровольчої діяльності та  підтримка найактивніших людей.

Серед волонтерів, що увійшли до фінального етапу, комісія визначила шляхом голосування трьох найкращих:

  • Коваленко Валентина Дем’янівна – начальник управління роздрібних продажів №255 АБ «УКРГАЗБАНК» м. Одеса в номінації «Соціальна відповідальність» за найвагоміший вклад в зборі коштів за Програмою «Банк добрих справ» на користь дітей, які потребують лікування та реабілітації;
  • Казмірчук Любов Леонідівна – координатор благодійних програм ВОГО «Фундація розвитку громад» в номінації «Подяка військовим» за найвагоміший вклад в зборі коштів на користь учасників АТО та лікування дітей;
  • Ян Томаш Рогала – керівник Школи клоунів Благодійного Фонду «Помогаєм», в номінації «Яскравий приклад», який започаткував лікарняну клоунаду в м. Дніпропетровську і зміцнює здоров’я діток сміхом та хорошим настроєм. 

Визнання праці волонтерів є невід’ємною ознакою розвиненого суспільства. Їх голоси мають бути почутими, а праця – оціненою, aдже руками цих небайдужих людей плекаються справжні цінності громадянського суспільства. Переможці отримали Дипломи та цінні призи від Засновника Фонду Сергія Мамедова.

Бажаємо залишатися такими ж відкритими, чуйними і добросердечними людьми, йти на зустріч тим, хто потребує невідкладної допомоги, дарувати позитив та усмішку зневіреним, надихати оптимізмом оточуючих!

Довідка: Головним правилом для участі являється: укладення договору про співпрацю, або ж бути представником Фонду; надавати адресну допомогу, навчання, консультування, інформаційну підтримку; збір добровільних пожертв, медикаментів і необхідних речей.  

Детальніше про умови Конкурсу можна дізнатися ТУТ.