Звернутись до Фонду

Під гаслом «Майбутнє України – успішні діти» відмічає Всесвітній день дітей БФ «Фонд Добрі справи»

 «Майбутнє України – успішні діти» - це гасло під яким  БФ «Фонд добрі справи»  святкує цей день. Ми впевнені, що важливим чинником благополуччя  нашої країни є формування нового прогресивного покоління.

 20 листопада 1959 року Організація Об'єднаних націй прийняла декларацію прав дитини. З цього часу, в листопаді,  весь світ відмічає Всесвітній день дітей ( Universal Children's Day ), як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день присвячений  діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

 «Майбутнє України – успішні діти» - це гасло під яким  БФ «Фонд добрі справи»  святкує цей день. Ми впевнені, що важливим чинником благополуччя  нашої країни є формування нового прогресивного покоління. Засновник Фонду Сергій Мамедов  високопрофесійний фінансист, який з перших років своєї професійної роботи засвоїв правило – успішна людина та, хто постійно з малечку працює над собою та вміє розпоряджатись грошима, адже тільки фінансово освідченні люди знають найкоротший, а головне правильний шлях до досягнення успіху та процвітання. Так з”явилась Програма Фонду «Успішна Людина», направлена на соціальну адаптацію дітей дитячих будинків, інтернатів, які вступають в доросле життя.

 В нашій крані багато хворих дітей, які утримуються в малозабезпечених сім”ях. Ці діти  потребують постійної підтримки  меценатів та волонтерів. Тому  Фонд реалізував Всеукраїнську Програму  «Банк Добрих Справ» направлену на підтримку в лікуванні та реабілітації хворих дітей. На сьогодні нам вже вдалось допомогти 61 людині.

 Дуже потребують нашої уваги й заклади де на постійній основі утримуються діти-інваліди з тяжкими наслідками захворювання. Фонд опікується  такими дітьми. Два дитячих будинків-інтернатів для хворих дітей знаходиться під постійною опікою наших волонтерів.

 У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до славетної ініціативи та вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі! Всесвітній день дитини - це день , коли потрібно замислитись кожному і ступити на шлях піклування про майбутнє нашої нації, наших діточок.  Чекаємо в наших рядах всіх тих,  хто це розуміє!