Звернутись до Фонду

Підбиття підсумків благодійної ярмарки-онлайн-аукціону «Різдво руками дітей».

Настав час підбиття підсумків благодійної ярмарки-онлайн-аукціону «Різдво руками дітей», яку організував БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» в період з 19.12.2014 по 13.01.2015 року.

Настав час підбиття підсумків благодійної ярмарки-онлайн-аукціону «Різдво руками дітей», яку організував БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» в період з 19.12.2014 по 13.01.2015 року, де було представлено близько 500 виробів ручної роботи діток-учасників та зібрано кошти в сумі 8005 гривень для таких навчальних закладів, як:

- Спеціальна школа-інтернат №15 м. Київ;
- Ліцей-інтернат №23 м. Київ;
- ЗК Володарська санаторна школа-інтернат;
- Спеціальна середня загальноосвітня школа №90 м. Дніпропетровськ.

Лідерами з продажу стали: ЗК Володарська санаторна школа-інтернат – 147 виробів; Ліцей-інтернат №23 м. Київ – 120 виробів. Також хочемо зазначити, що Середня загальноосвітня школа № 16 м.Дніпропетровська та Київський Палац дітей та юнацтва передали виручені кошти від власних виробів на потреби вищезазначених закладів.

Мета реалізації спрямованих коштів:

Спеціальна школа-інтернат №15, м. Київ - кошти на необхідні матеріали для художнього та творчого розвитку дітей (канцелярське приладдя - олівці, папір, картон, ручки, фарби);

Ліцей-інтернат №23, м. Київ - кошти на мольберти для малювання;

Володарська санаторна школа інтернат - кошти на ремонт спортивного майданчика;

Спеціальна середня загальноосвітня школа №90 м. Дніпропетровськ - кошти на необхідні товари для навчального та творчого розвитку дітей (канцелярське приладдя - олівці, папір, картон, ручки, фарби)


Хочемо подякувати всім небайдужим людям, Банку «Укргазбанк» та «ГЛОБУС» за розуміння та підтримку, за бажання допомогти реалізувати задумане! Спасибі Вам за те, що не залишилися осторонь цього діла, що маєте почуття любові, співчуття, милосердя до ближнього!