Звернутись до Фонду

Підсумки уроків з фінансової грамотності, соціальної адаптації та профорієнтації в Київському ліцеї-інтернаті №23 «Кадетський корпус»

Так швидке тече час, ось і підійшов до кінця навчальний рік з фінансової грамотності, соціальної адаптації та профорієнтації   в 9-Б класі Київського ліцею-інтернату №23 з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

Що ж найбільше запам’яталось хлопцям, спитали у них - найбільше запам’яталося екскурсії  в банк «Глобус» та музей грошей при НБУ, складання власного бізнес-плану, переможці якого отримували стипендію від Фонду, із задоволенням пограли б ще в фінансову гру «Грошовий потік».  Дуже зацікавили уроки з фінансової безпеки та теми з психології  про  взаємовідносини між людьми та познання самого себе.

 Приємні не тільки слова подяки, які БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» отримав від кадетів, класного керівника  Ірини Володимирівни та вихователя Андрія Юрійовича, але й порадували вислови хлопців щодо інтересу до тем наших уроків, корисності та застосування в житті знань, які вони отримали і сприйняття вислову «Успішна людина». Майже всі кадети вважають, що успішною є людина, яка має сім’ю, друзів, досягала своєї мети, фінансово самостійна та почуває себе щасливою! Бажаємо і ми хлопцям стати саме такими людьми – успішними і щасливими!

 Дякуємо нашому тренеру Дубравіній Оксані за цікаві уроки, до зустрічі в новому навчальному році!

Галерея (5 фото)