Звернутись до Фонду

Підготовка виробів для ярмарки «Різдво руками дітей»

Небайдужими виявились та долучились до нашого майстер-класу зі створення новорічних іграшок власноруч і дітки ЗОШ № 16 м. Дніпропетровська. Виготовили вироби для благодійної ярмарки «Різдво руками дітей» з метою залучити своїм прикладом та ініціативою всіх інших людей.

День Святого Миколая дає нам можливість хоч один день побути чарівниками для дітей. Маленькими ми писали листи й клали їх на підвіконня, щоб пташки чи ангели передали їх доброму Миколаю. Потім намагалися не заснути і не пропустити той момент, коли він принесе подарунки. А тепер ми самі можемо принести радість!

Підготовку до свята ми розпочали завчасно, щоб  подарувати дітям незабутнє свято, підтримати їхню віру в добро та казку, зібравши найнеобхідніше. Небайдужими виявились та долучились до нашого майстер-класу зі створення новорічних іграшок власноруч і дітки ЗОШ № 16 м. Дніпропетровська. Навчили дітей  виготовленню новорічних виробів в дніпропетровській школі волонтери партнера Фонду Всеукраїнської волонтерської організації "ВО "Крила"ireskcroperru-kopiya_01.

Вкладаючи всю свою душу, теплі, світлі емоції та якнайкращі побажання, вони виготовили вироби для благодійної ярмарки «Різдво руками дітей» з метою залучити своїм прикладом та ініціативою всіх інших людей.

 wgyemcroperru.

Висловлюємо щиру подяку вам за допомогу та старання! Залишайтеся такими ж людяними, добросердечними та активними!Адже кожна добра справа повертається сторицею!

Організатор акції Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» ставить перед собою завдання зібрати кошти під час ярмарку «Різдво руками дітей», та направити їх на підвищення культурного рівня дітей, які перебувають в спеціалізованих дитячих закладах  м. Києва та м. Дніпропетровська. Запрошуємо всіх охочих стати помічниками Святого Миколая, завітати на благодійний ярмарок 19 грудня, що проходитиме на Софійській площі м. Києва.

Побажання дітей прості та під силу до виконання кожному з нас! Памятайте: Ваша, нехай навіть невелика допомога, може стати однією з найбільших радостей у їхньому житті!