Звернутись до Фонду

БФ "Фонд добрі справи" передав засоби зв`язку батальйону спеціального призначення у зону АТО

Благодійний фонд "Фонд добрих справ" направив засоби зв`язку батальйону спеціального призначення, які допоможуть вчасно та надійно передавати інформацію.

Керівництво батальйону спеціального призначення висловило щиру вдячність засновнику БФ "Фонд добрі справи" Мамедову Сергію Геннадійовичу за надану допомогу

5 вересня 2014 року, проводжаючи військові підрозділи в зону АТО, директор фонду Єфремова Олена Вікторівна запевнила бійців батальйону "Айдар" в тому, що фонд зробить все, що в його силах щоб допомогти бійцям захистити нашу Країну. Від імені засновника БФ "Фонду добрих справ" Сергія Геннадійовича Мамедова вона передала бійцям засоби супутникового зв`язку, які допоможуть ефективно проводити військові дії, відтак перемагати та повернутись додому живими і неушкодженими. Голова Громадського Об`єднання  "Дарницька Громадська Варта" висловив щиру вдячність Благодійному фонду "Фонду добрі справи" за надану допомогу батальйону спеціального призначення Військових сил України "Айдар" в нашій спільній боротьбі за територіальну цілісність України.