Звернутись до Фонду

Результати благодійної ярмарки "Різдво руками дітей".

19 грудня на Софійській площі м. Києва пройшла благодійна ярмарка за участю БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» в рамках програми «Різдво руками дітей», де було представлено понад 500 дитячих робіт.

19 грудня на Софійській площі м. Києва пройшла благодійна ярмарка за участю БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» в рамках програми «Різдво руками дітей», де були представлені вироби ручної роботи дітками-учасниками чотирьох шкіл-інтернатів та Київським палацом дітей та юнацтва. На ярмарку було представлено понад 500 дитячих робіт.

Дякуємо, друзі, за Вашу підтримку! Ярмарка вдалася. Незважаючи на денну прохолоду, нам було тепло і затишно від того, що ви не тільки порадували себе обраною річчю, а й в першу чергу, зробили корисну добру справу для діток. Ми впевнені, що Ваші оселі наповняться теплом і затишком, а доброта душі – повернеться сторицею!collagephotocat_01

Виручені кошти, а саме – 3560 гривень, будуть передані на підвищення культурного рівня та професійну орієнтацію дітей, які перебувають в спеціалізованих дитячих закладах  м. Києва та м. Дніпропетровська.

1088152115057767796873673825396263090370988nКрім того,  хто не встиг придбати новорічний подарунок для близьких та рідних може це зробити чере новорічний благодійний онлайн– аукціон (посилання на головній сторінці Фонду, в розділі «Цитата»). Різноманітні ялинки, прикраси, сувеніри, іграшкии та вишивки, котрі не були придбані  на Софійській площі чекають на свого благодійника. Заходьте, розглядайте і вибирайте не виходячи з дому!

 Спільна благородна ідея зробити свій внесок – об'єднує всіх і кожного, що становить частину однієї великої мети!