Звернутись до Фонду

Розпочала роботу коміся в конкурсі "Найкращий волонтер року".

Для підбиття підсумків і визначення переможця в конкурсі «Найкращий волонтер Фонду-2014», в рамках БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», розпочала роботу комісія.

Волонтери – визнані світовою спільнотою  люди, для яких турбота про хворого або безпорадного товариша, сусіда, співробітника і навіть незнайомого – поклик серця. Їх безкорисна праця заслуговує на вдячність і шану.

Нагадуємо, що в рамках БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» проходить конкурс «Найкращий волонтер Фонду-2014». Ціллю якого є: залучення оточуючих хорошим прикладом, мотивація добровольчої діяльності, підтримка найактивніших людей.

Головним правилом для участі являється: укладення договору про співпрацю, або ж бути представником Фонду; надавати адресну допомогу, навчання, консультування, інформаційну підтримку; збір добровільних пожертв, медикаментів і необхідних речей.

Волонтери, що увійшли до фінального етапу та були номіновані від БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» по місяцях:

вересень:

Артюнова Наталія Миколаївна, начальник відділення № 185. м. Нікополь - за найвагоміший вклад в організації збору коштів на користь військових, які захищають Україну в зоні АТО.

Коваленко Валентина Дем’янівна, начальник Управління роздрібних продаж відділення №255, м.Одеса - за  найвагоміший вклад в зборі коштів за Програмою Фонду «Банк добрих справ» на користь дітей, які потребують лікування та реабілітації.

Святобог Тетяна Георгіївна, начальник відділу підбору та навчання Департаменту управління персоналом, яка стала улюбленицею дітлахів двох класів, де вона проводить уроки за Програмою фонду «Успішна людина»

Урядник Ольга Олексіївна, начальник Управління організації роздрібних продаж Дніпропетровської обласної дирекції, яка від імені Фонду прийняла участь у заходах присвячених Дню знань в 90-й школі-інтернат, м. Дніпропетровськ.

жовтень:

Гуцаленко Володимир Олександрович,  заступник відділення №153, м. Корсунь – Шевченківський - за вагомий вклад в зборі коштів на лікування та реабілітацію малозабезпечених осіб
Артюшин Сергій Васильович, начальник відділення № 183, м. Кривий Ріг - за згуртованість  колективу та  активну позицію відділення в  зборі коштів на користь АТО.

 листопад - за найвагоміший внесок в зборі коштів на користь учасників АТО та лікування дітей:

Вихристюк Роман Вікторович, начальник відділення №245, Вінницька обл., м. Гнівань
Колесник Лариса Василівна, начальник відділення №190, м. Жовті Води
Савчук Надія Михайлівна, начальник відділення №224, Вінницька обл, м. Ладижи

Для підбиття підсумків і визначення переможця, розпочала роботу комісія, яка в першу чергу зверне увагу на конкретні зміни у громаді та житті окремих людей, як наслідок роботи волонтера. До складу увійшли:

- Єфремова Олена Вікторівна – директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»;

- Нефьодова Лариса Миколаївна – представник від «Укргазбанку»;

- Євпак Юлія Сергіївна – директор Волинської обласної громадської організації «Фундація розвитку громад»;

- Дев'яткіна Каріна Юріївна – Благодійний фонд «Помагаєм», Координатор проектів.

Результати будуть оголошені до 15 січня 2015 року. Кожному переможцю відповідних номінацій вручаються:

- Диплом переможця конкурсу

- Цінний приз від Засновника Фонду Сергія Мамедова.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно подати заявку на участь до кінця цього року!