Звернутись до Фонду

Триває акція на допомогу дітям з інвалідністю «На добрі справи»

Акція на допомогу дітям з інвалідністю Святошинського будинку-інтернату  «На добрі справи» триває!!! З  моменту старта Акції,  що поводиться спільно з Банком «Глобус», вдалося  зібрати більше 7 тис.грн.

БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ”  та   Банк “ГЛОБУС” напередодні Великодня відвідали вихованців Святошинського будинку-інтернату, хлопці  отримали святкові подарунки — паски, інші смаколики та продукти, іграшки, різні розвиваючі ігри, одяг, взуття, канцтовари для творчості. Діти охоче  спілкувалися з гостями – грали в спортивні ігри, малювали, гралися  іграшковими автівками та потягом, сумісно дивилися казкову виставу та хизувалися аквагримом.

Також, співробітники Благодійного Фонду та Банку допомогли з благоустроєм території – закупили необхідний інвентра та матеріали -   побіліли дерева, пофарбували дерев'яні казкові споруди, лавки та в'їздні ворота.

Дякуємо всім, хто взяв участь у святі і запрошуємо всіх небайдужих, долучатися до добрих справ – подарувати радість діткам, які  з нетерпінням  чекають наступної зустрічі!

Галерея (31 фото)