Звернутись до Фонду

У гостях у казкового майстра

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» разом з друзями – Банком «Глобус», відвідали київський Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопців, де обладнали реабілітаційну кімнату - куточок пісочної арт-терапії та провели мастер-клас для педагогів та дітей.

     Під захоплені вигуки та оплески майстер пісочної анімації Андрій Пісочний показав дітям і дорослим незвичне пісочне шоу. Усі присутні отримали можливість спробувати себе в ролі казкових художників, малюючи за допомогою піску картини та привітання. Надалі з хлопцями регулярно займатимуться вихователі інтернату, психолог та реабілітолог - корекційні заняття з арт-терапії вже включено в розклад, і наступного тижня, почнуться уроки. Для дітей такі заняття з пісочної арт-терапії – один з методів комплексного розвитку, розвитку дрібної моторики і координації рухів, сенсорики, пізнавальних процесів, психологічне розвантаження та коректировка поведінки, що дуже важливо для особливих вихованців Святошинського інтернату.

     БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» передав дітям дві спеціальні пісочниці, усе це стало можливим завдяки коштам, зібраним в рамках акції «НА ДОБРІ СПРАВИ», в якій бере участь Банк «ГЛОБУС» та банк «Вернум».

     Дякуємо всім небайдужим і нагадуємо, що акція «НА ДОБРІ СПРАВИ» триває! З деталями Ви можете ознайомитися тут.

Галерея (2 фото)