Звернутись до Фонду

У Києві заграли барви надії

У Києві відбувся щорічний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії». Організатором події виступив Печерський районний у м.Києві центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді. «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» не залишився осторонь цієї події.

На фестивалі, який проходив у приміщенні Київського Палацу дітей та юнацтва,  пройшла виставка творчих робіт та відбувся концерт, на якому діти демонстрували свій талант.

 «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» нагородив пам’ятними подарунками  Марію Федюк, яка перемогла у номінації «Вокально-інструментальний жанр» , Андрія Шадюка, переможця у номінації «Авторська поезії» за збірку «Україна в серці», Івана Сіренко та Івана Мілова, переможців у жанрі «Образотворче мистецтво». Музичні MP3-плеєри та планшети переможцям вручив Сергій Мамедов, засновник та президент «ФОНДУ ДОБРІ СПРАВИ».

«Діти бачать те, на що дорослі не звертають увагу. Діти відчувають прекрасне так, як дорослі вже забули.  Всі діти – талановиті. І цей талант не можна загубити!» - сказав під час нагородження переможців Сергій Мамедов.

Галерея (4 фото)