Звернутись до Фонду

Участь БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" в конкурсі "Благодійна Україна"

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» увійшов в десятку найкращих і найефективніших Фондів України в напрямку –  соціальна робота, медицина за акцією «Вдячність і турбота» в ІІІ Національному конкурсі «Благодійна Україна».

В лютому 2015 року Фондом було подано заявку на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна», який організувала Асоціація  благодійників України.

Метою конкурсу являється розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.                       

foto-page0001-kopiya_02Конкурсна комісія працювала протягом двох тижнів та визначала переможців в два етапи, адже надійшло близько 312 заявок від благодійників з усіх куточків України. Так, в «другому турі» було здійснено оцінювання, під час якого з 29-ти заявок відібрали 17, серед яких і наша.

foto2-page0001

12 березня 2015 року БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» було запрошено на церемонію нагородження, яка проходила в приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал», де спеціальними гостями були: Катерина Ющенко, переможець Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик – Оксана Муха та Перша леді України – Марина Порошенко.

Серед учасників одне з призерних місць посів і наш регіональний партнер –Молодіжна громадська організація «Центр прогресивної молоді «Апельсин» (м. Чернігів) в номінації «Благодійник: дитяча або молодіжна організація (спільнота)».

Висловлюємо щиру подяку за прекрасну атмосферу та наявність подібного конкурсу, адже завдяки йому відзначають кращих благодійників і найбільш ефективні доброчинні ініціативи в українському благодійному просторі.