Звернутись до Фонду

Урок фінансової грамотності в КБ "Глобус"

Кадети ліцею-інтернату №23 -  учасники програми  БФ «Успішна людина»  завітали до КБ «Глобус», де співробітники банку провели пізнавально-цікаву екскурсію  банком.

 Учні зрозуміли для чого потрібні банки та які функції виконує Національний банк України, відвідали колл-центр банку , впізнали як працює система моніторингу безпеки карткових  операцій,  побачили  як в реальному часі відбувається консультація клієнтів банку.

Впізнали чим відрізняються  платіжні  картки та  як забезпечити безпеку власних карток, з особливим інтересом ознайомилися з грошовими знаками різних країн, українськими грошима різних емісій, дізналися про «золотий депозит», вчилися розрізняти оригінальні та фальшиві гроші за допомогою спец пристроїв, навіть відчували себе  «справжніми мільйонерами».

Ознайомилися з  професією банкіра та  зрозуміли, щоб   працювати в банку, необхідно бути уважним, ввічливим, стійким до стресів, винахідливим, креативним і навіть … сміливим.

Сподіваємось, що наші підопічні стали більш фінансово обізнаними та можливо, ця екскурсія допомогла визначитися з майбутньою професією.

 

Галерея (8 фото)