Звернутись до Фонду

Урок – гра для кадетів ліцею-інтернат №23

10 грудня волонтери БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» провели для кадетів  ліцею-інтернат №23 практичний урок «Монополія» курсу Програми Фонду «Успішна людина».

10 грудня волонтери БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» провели для кадетів  ліцею-інтернат №23 практичний урок «Монополія». Урок – гра економічного характеру, став подовженням  теми ринкової конкуренції та її різновидів, форм і принципів курсу Програми Фонду «Успішна людина».

Зарядка для розуму і тренування ділової інтуїції, що послужить трампліном в кар’єрі майбутніх вдалих підприємців – одне із завдань, яке ставилось при проведенні цього заходу.  Хлопці дуже швидко включилися в гру та з захватом проявляли свою ерудицію і логіку! Протягом ігрового марафону кадети почали впевнено користуватись фінансовою термінологією та розуміти закони ведення бізнесу. В повітрі віяло шаленим азартом! 

       201412112qidaabqfikwbbfpiydhtlarge.

«Саме такі форми проведення занять дають найефективніший результат засвоєння матеріалу та втілюють бажання і далі вчитись, працювати, розвиватись і, головне, сприяють майбутньому випускнику визначитись з родом діяльності» - поділилась враженням від уроку Тетяна Святобог, головний тренер програми «Успішна людина». 

       20141211fqmupfu68lzcssubnczlwlarge33333_01.

В кінці гри ми підрахували «гроші» кожного гравця та визначили 5 найбагатших! Ці результати будуть враховані при визначенні найкращих учнів програми «Успішна людина» за результатами першого півріччя навчального 2014-2015 року. З січня 2015 року п’ять найталановитіших  фінансистів – учасників  програми отримають спеціальну стипендію від засновника Фонду Сергія Мамедова.