Звернутись до Фонду

Уроки толерантності

Щотижнево БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» для учнів Київського ліцею-інтернату №23- учасників благодійної програми «Успішна людина» проводить заняття з фінансової грамотності, соціальної адаптації та професійної орієнтації. Нещодавно був урок присвячений емоційному інтелекту.

 Кадети дізнавалися про емоційний інтелект, розкривали поняття високого та низького рівня інтелекту, підвищували свій рівень. В ході уроку розігрували  сценку «Про злість» з реалій життя (кондуктор в тролейбусі в грубій формі вимагає оплатити проїзд), кадети вчилися розпізнавати власні емоційні переживання, вчилися опановувати свої почуття та управляти їми. Цікаво було спостерігати за поведінкою кадетів, які в силу свого виховання, не разгубилися та толерантно підішли до вирішення даного випадку.

 Вміння отримані на уроках,  допоможуть в подальшому житті стати успішними людьми, бо проблема більшості дорослих людей в нашому суспільстві – нездатність усвідомлювати та керувати своїми емоціями, знаходити вирішення будь-якого питання  цивілізованим шляхом.